Математика в „Отличник“

Образователен център „Отличник“ в годините на своя опит се е доказал като един от най-добрите в подготовката на ученици по БЕЛ. Сега в портфолиото си включваме и математика, за да положим основните на сигурния успех за Вашите деца в етапа на подготовка за НВО.

Образователен център „Отличник“ стартира курсове по математика – индивидуално, групово и интензивно обучение. Провежда се онлайн, в удобно време както за ученика, така и за учителя.

В годините нашият центът се утвърди като един от най-успешните в подготовката на ученици по БЕЛ, сега е най-подходящият момент да предложим и математика като учебен предмет, който е от изключителна важност за учениците, тъй като държим на качественото обучение и го доказваме постоянно. Оценката от национално външно оценяване по математика е вход към елитните гимназии, затова като педагози вярваме, че можем да постигнем отлични резултати и да спомогнем за успешното представяне на учениците ни и по този предмет.

Качеството и гаранцията за успех е наша отговорност, високите резултати на нашите ученици са доказателство за това. Учителите ни са опитни специалисти, високомотивирани и с положителна ценностна система. Те преподават с желание и усет, с мотивация учениците им да знаят и могат.

Всеки, който желае да се запише, моля да позвъни на +359 882 03 72 07, или да изпрати своето запитване на office@otlichnik.bg.

отличник математика

Designed by brgfx / Freepik


«

»