Помагало за Национално външно оценяване след 7. клас

Уважаеми родители на седмокласници, уважаеми седмокласници,

Образователен център „Отличник“ изготви специално за Вас тестова книжка за подготовка и самоподготовка на кандидат-гимназисти за Национално външно оценяване. Съобразена е с новия изпитен формат за 2018 – 2019 г. и с приетите промени в учебното съдържание по български език и литература. В съдържанието на въпросите са включени произведения, които ще се изучават спрямо тазгодишните промени и които включват произведения на авторите Добри Чинтулов, Христо Ботев, Иван Вазов, Алеко Константинов, Пенчо Славейков, Пейо Яворов, Йордан Йовков, Елин Пелин.
Примерните тестове съдържат два модула – тест с 25 въпроса от отворен и затворен тип и преразказ на неизучаван текст с дидактическа задача; ключ с верните отговори; ключови думи за успешно написване на теза.
Кандидат-гимназистът ще може да се запознае с формата на изпита, както и да провери своите знания. Сборникът следва утвърдения изпитен модел. В допълнение към отговорите са дадени примерни опорни моменти за самостоятелно развиване на литературен въпрос.

Проверете своите знания с разработените изпитни тестове за Вас!
Подгответе се успешно и навреме за Националното външно оценяване!

Цена на един брой: 15,00 лв.

За поръчки:
🌐 www.otlichnik.bg
📧 office@otlichnik.bg
☎️ +359 882 03 72 07

Сборник НВО

Помагало НВО

Тест НВО

Тест 7. клас

тест 7. клас

сборник 7. клас

тест НВО

сборник НВО

Национално външно оценяване

Преразказ

текст за преразказ

преразказ нво


«

»